Möbler från Martela

Martela designar och skapar de bästa arbetsplatser för sina kunder. Vi erbjuder ergonomiska lösningar för moderna arbetsmiljöer - för mobilt arbete och aktivitetsbaserade kontor. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen i branschen och innovativa produkter av hög kvalitet. Snabba leveranser och ett effektivt leveransnätverk hjälper oss att uppnå detta mål.


ArbetsStolar

Från Martela-sortimentet hittar du högkvalitativa och ergonomiska arbetsstolar. Ergonomi för arbetsstolar bygger på noggrann design och konstruktion. Vårt breda utbud av produkter inkluderar rätt kontorsstol för varje rum och varje användare. 

hyllor.jpg

Förvaring

Martelas lagringsenheter och skåp är lätt att kombinera med ett brett utbud av interiör och kan även användas för att skärma av rum eller arbetsstationer. Många material- och tillbehörsalternativ gör det enkelt att bygga en bekväm lagringslösning.

bord.jpg

Höj- och sänkbara bord

I Martelas kollektion hittar du inställbara arbetsbord av hög kvalitet. I dessa bord möts genuin, skandinavisk stil samt perfekt ergonomi, allt för att ökar trivseln i arbetet och göra alltsammans produktivare.


Skärmväggar

I aktivitetsbaserade kontor kan man med Martelas rumsdelare, skärmväggar och vägglösningar enkelt sänka ljudnivån för att förbättra arbetsmiljön samtidigt som man ökar det visuella intrycket. Ett bra exempel är bordskärmar som förbättrar lokalens akustik med bevarar dess rymd och öppenhet.

Övriga stolar

Martela stolar är en kombination av kvalitet, användbarhet och funktionell design. 
Vår samling gör att du enkelt kan skapa en sammanhängande och vackert funktionell enhet för ditt kontor, skolan eller ett offentligt utrymme.

Bord

Martelas bord är moderna och av hög kvalitet. I kollektionen finns kontorsbord och arbetsbord, konferensbord samt bord för skolor och vårdhem. Otaliga alternativ av material och storlekar ger nästintill obegränsade möjligheter oavsett om man ska inreda ett arbetsrum, lobby, konferensrum eller matsal.


Använd formuläret nedan för att ta kontakt direkt med oss och beskriv vad just du är ute efter för kontorslösning så kan vi arbeta tillsammans för att skapa ditt perfekta kontor!

Namn *
Namn